Die selektiwiteit van die Unie-Verdedigingsmag : 'n ondersoek na die selektiwiteit van die Unie-Verdedigingsmag in sewe munisipale gebiede in die Westelike Provinsie, en na die invloed van die toetrede tot die leër op die sosiale en ekonomiese omstandighede van die persone op militêre diens en hulle gesinne - Cilliers, S. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1946.