n Frekwensielys in Afrikaans (A-Taal) vir laerskole met die oog op die taalonderwys - Barnes, A. S. V.(Algernon Strange Valentine) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DEd.) -- University of South Africa, 1950.