Die pensioenstelsel ten opsigte van obderwysers in Suid-Afrika : 'n krities-vergelykende studie - Bouwer, J. C. E (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd.) -- University of Stellenbosch, 1954.