Die spreekkamer in die pastorale gesprek : 'n studie oor die noodsaaklikheid van die spreekkamer vir die pastorale gesprek, met psigologiese inslag - Oosthuizen, Jacob Hendrik Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1964.