Plaaslike Bantoebestuursliggame in die Transkei, Basoetoland en Suid-Rhodesië - Kotzé, D. A.(Dirk Albertus),1939- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1964.