Humor by Tertullianus : 'n studie van die gebruikmaking van humor in die apologetiese werke van Q. Septimus Florens Tertullianus - Claassen, Jo-Marie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)-University of Stellenbosch, 1970.