Juridiese kousaliteit en aspekte van aanspreeklikheidsbeperking by die onregmatige daad - Van Rensburg, A. D. J.(Abel Daniel Jansen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (LLD) -- University of South Africa, 1970.