Die gebruik van immunofluoressensiekleuring vir direkte waarneming en identifisering van Rhizobia in peulplantknoppies. - Van der Merwe, Stephanus P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc Agric) -- University of Stellenbosch, 1973.