Die uitwerking van dieldrin op die bevolkings van sommige nagvlieënde insekte en houtvretende termiete - Van Ark, H.(Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (DSc (Agric)) -- University of Stellenbosch, 1974.