Invloed van vernalisasie, daglengte, vogstremming en snybehandeling op die groei en opbrengs van koringcultivars - Nel, S. P. J.(Stephanus Petrus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric) -- University of Stellenbosch, 1974.