n Kritiese ondersoek na en gebruik van die metodes van die algemene taalwetenskap in 'n struktureel-taalkundige analise van die sogenaamde infinitivus absolutus in die boek Genesis - Riekert, S. J. P. K.(Stephanus Johannes Paulus Kruger) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (MA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.