n Taksonomies-morfologiese studie van drie Agathosma-spesies wat van kommersiële belang is - Spreeth, Amos Daniël (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1974.