Die oplos van nie-lineêre operator-vergelykings deur middel van Newton- en Newton- verwante metodes - Schoombee, J. C. L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1975.