Immigrasie as beleidsvraagstuk met besondere verwysing na die rol van die dominante politieke kultuur en ekonomiese oorwegings as beleidsdeterminante (1948-1972) - Du Pisani, André (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1975.