Die invloed van forsering op die groeistofbalanse van Vanderplank-aartappelknolle, asook die groei en produksie van die uiteindelike plante - Agenbag, Gert Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1976.