Die gebed in die Nederlandse en Afrikaanse poësie met besondere verwysing na N.P. van Wyk Louw - Kilian, Marie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (MA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.