n Logotaktiese ondersoek na die betekenis van 'emet' in Bybelse Hebreeus - Smith, P. J.,Petrus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (DLitt) -- University of Stellenbosch, 1977.