n Ondersoek na die bydraende effek van die onderskeie saadkomponente tot die rustoestand van Prunus Persica (L.) sade - Du Toit, Hendrik J.(Hendrik Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric) -- University of Stellenbosch, 1977.