n Opvoedkundig-sielkundige beskrywing van die bo-gemiddelde standerd agt Afrikaanssprekende seun wat in wiskunde onderpresteer - Brooks, Edwin McArthur (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd.) -- University of Stellenbosch, 1978.