Die Nimrod van Nimrud : 'n metodologiese benadering tot die evaluering van Assurnasirpal II, 883-859 v.C., as die grondlegger van die Neo-Assiriese Ryk - Conradie, Andries Frederik,1953- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1979.