Die uitwerking van metidation en 'n insektegroeireguleerder op rooidopluis, Aonidiella aurantii (Mask.) en sy parasiete - Schoonees, J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (PhD (Agric)) -- University of Stellenbosch, 1979.