Die invloed van 2,4-D-bespuitings op die ontwikkeling, groei en gevoeligheid vn clippergars - Loubser, J. W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric) -- University of Stellenbosch, 1980.