Oorlogsproblematiek in die Troades van Euripides : 'n literêre analise van die proloog en koorliedere - Pauw, Francois Retief (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)- University of Stellenbosch, 1980.