n Inleidende studie tot 'n volsib resiproke herhalende seleksieprogram by mielies (Zea mays L.) - Pienaar, C. G.(Charl Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric) -- University of Stellenbosch, 1981.