'n Ondersoek na die aard, omvang en beheer van voëlskade by druiwe van verskillende wyndruifkultivars in die streek Stellenbosch-Simonsberg - Le Riche, E. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 1981.