Die isolering en karakterisering van die ontkiemingstimulant van die wortelparasitiese Alectra vogelii-saad - Bosman, André (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1982.