Arnold van Wyk (1916-) se vokale musiek : 'n stylstudie met spesiale verwysing na variasietegnieke - Geldenhuys, Jolena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (D. Mus.) -- University of South Africa, 1983.