n Vergelykende studie van verskillende modelle van die stokvisbevolking aan die Suid-Afrikaanse kus - Hamman, K. E.(Kobus Eben) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1983.