Die evaluasie van die kruisingswaarde van moontlike basterkoringouers (Triticum aestivum L.) - Laubscher, Michiel Christian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (MSc Agric)- University of Stellenbosch, 1984.