n Rasionaal vir die gebruik van die negatiewe saam met die partisipium in die Griekse Nuwe Testament - Burger, J. A.(Johannes Abraham),1959- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (MA) -- University of Stellenbosch, 1984.