31 Eskader en 34 Eskader Suid-Afrikaanse Lugmag se aandeel aan die Warskou-operasies gedurende Augustus en September 1944 : 'n histories-analitiese beskrywing - Möller, Pieter Lodewikus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1985.