n Totale kommunkasiebenadering in die onderrig van die dowe kind met spesifieke verwysing na taalkommunikasie en taalverwerwing - Puren, Hendrik Benninghof (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 1985.