n Oorsig van die moontlike faktore wat 'n bydrae kan lewer tot die aanpassing van die eerstejaarkoshuisbewoner aan die Universiteit van Stellenbosch - Costandius, Anthony John (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis( MA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.