Die kommunikasie tussen die skool en die ouer met besondere verwysing na die hoërskoolbeginner - Van Schalkwyk, P. L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 1988.