Desensitering van hoe-energie materiale : HMX-gebaseerde PBX-formulerings vir toepassing in missielplofkoppe - Goldie, Ian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1990.