Kollektiewe sekuriteit in Suider-Afrika [microform] : 'n addisionele dimensie van streeksamewerking - Nel, Amanda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1996.