n Stelselbenadering tot bemarkingsinligting vir onafhanklike versekeringsmakelaars [microform] - Kiebler, R. W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.