Die rol van disseminasie in die oriëntering van die onderwyser ten opsigte van Kurrikulum 2005 [microform] - Tyler, Alan A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd.) -- University of Stellenbosch, 1998.