Taakstelling en magsamestelling vir die Suid-Afrikaanse Vloot - Beukes, T. J. N.(Tobias Johannes Nicolaas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil) -- University of Stellenbosch, 1998.