n Interpretasie van die vryetydsbesteding in Barberton, 1884-1940, om die invloed van 'n Engels-Viktoriaanse kultuur in 'n Oos-Transvaalse myn-gemeenskap te bepaal - Olivier, Anneline Thalita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1999.