Geloof in die spanningsveld van tradisie en empirie : 'n kenteoretiese ondersoek na die verhouding tussen teologie en sosiologie - Cilliers, Andries Pretorius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2000.