Die regsaard van die kontraktuele verhouding tussen produsente en kooperasies betreffende die verpoeling van produkte - Taljaard, Jochemus Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (LLM )--Stellenbosch University, 2002.