Die potensiaal van die TRAC-program om verskillende rolspelers se behoeftes ten opsigte van natuur-en skeikunde-onderwys aan te spreek - Philander, Christa Jolene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--University of Stellenbosch, 2003.