Nie-destruktiewe klankonttrekking, restourasie en spraakverheffing van Edison-fonograafsilinders - Van der Westhuizen, Ewald (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScEng)--University of Stellenbosch, 2003.