Nuwe groep 6 metaalkarbonielkomplekse met tiofeenligande en Au(I)komplekse met tiasole - Van der Merwe, Madelein (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 2003.