Die bepaling van die psigometriese eienskappe van die Gesinskoherensie-vraelys en die Gesinsfunksioneringsvraelys vir gebruik onder Noord-Sothos - Bouwer, Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)- University of Stellenbosch, 2004.