Die bevoegdheidsprofiel van 'n trauma-ontlonter in die Suid-Afrikaanse polisiediens - Van der Merwe, M. M. (Maria Margaretha) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2004.