Die effek van sportsielkundige opleiding op die prestasie van sportlui met spesifieke verwysing na baanatlete - Pieterse, Johannes Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD (Sport Sc)) -- University of Stellenbosch, 2004.