Die isolering en identifisering van die hondafwerende faktor in die kutikulêre afskeiding van die geelhondebosluis, Haemaphysalis leachi - Marx, Brenda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 2004.