Die Rynse Sendinggenootskap en grondkwessies in die Kareeberggrensgebied in die neëntiende eeu : met spesifieke verwysing na die Aandelboomsending - Herbst, Robert Otto (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2004.